ارزش تغذیه ای تخم مرغ های صنعتی

تخم مرغ های صنعتی محصولاتی هستند که امروزه در صنایع گوناگون کاربرد دارند و از ارزش تغذیه ای بسیار بالایی برخوردارند و همچنین بهترین منابع پروتئینه و انرژی برای کودکان، جوانان و سالمندان به حساب می آیند.
تخم مرغ محصولی سرشار از ویتامین، اسید آمینه ضروری و پروتئین است که علاوه بر تامین انرژِ به تامین ریزمغذی های ضروری کمک می کند و بی شک مصرفش برای هر فردی ضروری می باشد. امروزه اکثر تخم مرغ های موجود در بازار سفید رنگ و صنعتی هستند که به تخم مرغ های ماشینی هم شهرت یافته اند و به خاطر ارزش تغذیه ای بسیار زیاد و همچنین بعلت ویژگی های منحصر بفرد و ترکیبات مفید در صنایع گوناگون کاربرد دارند.

خواص تخم مرغ در صنعت

تخم مرغ های ماشینی منبعی غنی از پروتئین و ویتامین هستند که هرنوع ویتامینی در آنها وجود دارد به جز ویتامین سی. این تخم مرغ ها در صنایع گوناگون نیز مورد استفاده فراوان قرار دارند و این بعلت ویژگی خاص این تخم هاست.
یکی از صنایعی که در آن تخم مرغ نقش پررنگ دارد صنعت تولیدی کیک و شیرینی می باشد که از خاصیت کف کنندگی و اسفنجی تخم مرغ در این خصوص بهره می برند. یکی از ویژگی های منحصر بفرد تخم مرغ ها امولسیفیکاسیون است بعنی تعلیق یک مایع در مایعی دیگر که تخم مرغ بخاطر داشتن این ویژگی در تولید سس مایونز نقش اساسی دارد و برای معلق نگه داشتن سرکه یا روغن های بکار رفته در تولید سس مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران