ارزش غذایی تخم مرغ های بومی

مرغ های بومی یا محلی نژادی از مرغ های خانگی می باشند که نسبت به مرغ های صنعتی تولید تخم کمتری دارند اما تخم های شان از ارزش غذایی بالا برخوردار است و به رنگ قهوه ای می باشد.
مرغ های بومی نژادی از مرغ ها هستند که گاهی توسط مراکز پرورش طیور بصورت ارگانیک رشد می یابند و تخم های شان تحت عنوان تخم مرغ های ارگانیک خرید و فروش می شود.
تخم مرغ های بومی بسیار باکیفیت و مملو از ویتامین است که زرده آن بعلت حجم بالای پروتئین و املاح معدنی به رنگ نارنجی متمایل است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

خواص تخم مرغ بومی

مرغ های بومی تخم هایی دارند که این تخم مرغ ها پوسته ای قهوه ای رنگ دارند و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشند.
در یک عدد تخم مرغ بومی پروتئین زیادی موجود است و همچنین در آن هشت اسید آمینه ضروری وجود دارد و از ویتامین A، E، K و B12 برخوردار است و ریبوفلاوین و اسید فولیک را هم می توان در حد زیادی در تخم مرغ پیدا کرد.
این ماده ارزشمند غذایی بهترین مکمل برای بدنسازان محسوب می شود و به علت وجود بیشترین حجم پروتئین به تراکم استخوانی و عضلات کمک می کند ازین رو امروزه مکمل های بدنسازی و پودرهای پروتئینه را از تخم مرغ تولید می کنند.
تخم مرغ های بومی از فسفر و کربوهیدرات هم برخوردار است و در آن ضروری ترین املاح معدنی موجودند.
بطور کلی تخم مرغ صادراتی که از مرغ های بومی بدست می آیند بسیار پرخاصیت اند و اگر بصورت ارگانیک بعمل آمده باشند این خواص چند برابر خواهد شد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.