از سس دلپذیر مایونز می توان برای افزایش ماندگاری رنگ ها استفاده کرد

در قرن نوزدهم، Marie-Antoine Carême در اثر خود L’Art de la Cuisine Française au Dix-Neuvième Siecle، بشامل و سس دلپذیر مایونز را به عنوان بلوک های سازنده سایر سس ها مسح کرد.

بعداً هالندیز به خانواده اضافه شد. از آن زمان، بسیاری از مردم سس های دیگر را شیرین و خوش طعم از سراسر جهان – به عنوان بستگان غیر رسمی این پنج سس می دانند.

اگرچه برخی در مورد اهمیت کیمیچوری و سس شکلات استدلال می کنند، اما آگاهی از پنج سس مادر فرانسوی ضروری است. آنها ممکن است ترسناک به نظر برسند، اما سس های مادر اعتماد به نفس آشپزخانه شما را تقویت می کند.

با چند ماده ساده (عمدتاً آرد، کره، و یک مایع) و چند تکنیک آسان، این پنج سس، که همگی به یک اندازه برای کارنامه آشپزی شما مهم هستند، به عنوان نقطه شروعی برای تعداد زیادی از غذاهای کلاسیک دیگر عمل می کنند.

سس

هنگامی که احساس کردید برای این سس‌ها، می‌توانید هر زمان که خواستید آن‌ها را هم بزنید. و به زودی، به اندازه کافی اعتماد به نفس خواهید داشت که سنت شکنی کنید و سس مادر را به جایی ببرید که قبلاً هرگز نرفته است.

آنچه باید در مورد اجزای سازنده سس ها بدانید: فراتر از طعم، مهم ترین عنصر هر سس توانایی آن در خفه شدن و چسبیدن به هر چیزی است که بر روی آن ریخته می شود، ریخته می شود یا روی آن ریخته می شود.

یعنی سس را غلیظ و پایدار کنید که با سه روش انجام می شود: روکس، امولسیفایر و کاهش (مایع که به آرامی پخته می شود تا غلیظ شود).

چهار سس از پنج سس مادر با یک روکس شروع می شود. روکس نامی فانتزی برای آرد مخلوط با چربی است. مقدار مساوی کره و آرد روی حرارت متوسط پخته می شود سپس مایعی به آن اضافه می شود.