تولید تخم مرغ های پاستوریزه بسته بندی

تخم مرغ های پاستوریزه امروزه در بسته بندی های گوناگون بدون پوسته و با تفکیک زره و سفیده یا مخلوطی در هم تولید و توزیع می گردند و در استاندارد ترین درجه کیفی عرضه می شوند.
تخم مرغ همانطور که می دانید از غذاهای پرمصرف و محبوب است که بعنوان یک صبحانه مقوی یا حتی بعنوان یک غذای کامل بر سر سفره خانواده های ایرانی جایگاهی ویژه دارد.
تخم مرغ سرشار از ویتامین است و پروتئین موجود در آن بسیار بالاست به همین خاطر بهترین مکمل پروتئینه برای بدنسازان و ورزشکاران می باشد.
برای کودکان نیز این ماده ارزشمند غذایی بهترین تاثیرات را می گذارد و در رشد و نمو شان مفید است.

تخم مرغ های پاستوریزه

امروزه ارزش غذایی تخم مرغ بر کسی پوشیده نیست و همه مردم از خواص و فوایدش اطلاع دارند، همانطور که می دانید زرده و سفیده هریک در صنعت خاصی مورد استفاده فراوان قرار می گیرد مثلا سفیده آن در تولید سس یا زرده اش در تهیه شیری نی کاربرد دارد به همین خاطر برخی از شرکت ها به تولید تخم مرغ های پاستوریزه روی آورده اند که سفیده و زرده را از هم تفکیک کرده و بصورت جداگانه عرضه می نمایند البته برخی از محصولات در این زمینه نیز بصورت مخلوط است و بنا به نیاز مصرف کنندگان در اندازه های گوناگون ارائه می گردند.
این شرکت ها ابتدا به مرغداری ها و مراکز پرورشی طیور مراجعه می نمایند و با خرید تخم مرغ های سالم و باکیفیت آنها را وارد کارخانه کرده و در اولین مرحله تخم مرغ صادراتی شسته می شوند و هرنوع لکه از پوسته های شان زدوده می شود سپس به دستگاه تخم مرغ شکن وارد شده و بعد از آن سفیده و زرده تفکیک می گردند.
بعد از آن فرایند پاستوریزاسیون با حرارت ملایم آغاز می شود و تمامی میکروب ها و باکتری های احتمالی از بین می روند و تخم مرغ ها در وزن های مختلف بسته بندی می شوند.

تخم مرغ پاستوریزه

منبع: خوراک دام و طیور ایران