خریداری بهترین تخم مرغ های پاستوریزه مرغوب

برای خریداری بهترین و مرغوب ترین تخم مرغ های پاستوریزه می توانید از طریق سایت های رسمی و معتبری همچون دام و طیور اقدام کنید و تخم مرغ های پاستوریزه را با بهترین کیفیت تهیه نمایید.
امروزه وجود باکتری های بیماری زا درصد بالایی از میران مرگ و میرها را شامل می شوند ازین رو محصولاتی که بستر پرورش و رشد باکتری ها هستند باید با برنامه های خاصی عاری از باکتری شوند، یکی ازین محصولات تخم مرغ می باشد که به خاطر وجود مواد معدنی و پروتئین سرشار مکانی عالی برای رشد باکتری ها به حساب می آید به همین خاطر بصورت پاستوریزه فرآوری می گردد.
تخم مرغ ها پس از جمع آوری از نظر بهداشتی چک می شوند سپس به بازار ارائه می گردند اما برخی از شرکت ها اقدام به تولید و پاستوریزه کردن تخم مرغ کرده اند و با فرایند پاستوریزاسیون باعث می شوند تخم مرغ ها از نظر بهداشتی و سلامت بهترین وضعیت را داشته باشند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

فرایند پاستوریزاسیون

تخم مرغ ها گاهی پیش از اینکه از بدن مرغ خارج شوند خود ناقل بیماری هستند و برخی باکتری ها بدان وارد می گردند بدین شکل که مرغ خود باکتری را به تخم وارد می سازد و پس از تخم گذاری این تخم مرغ ویروسی و ناسالم خواهد بود، حال انسان هایی که این تخم مرغ را مصرف می کنند بیمار شده و حتی این بیماری به مرگشان منجر می شوند.
گاهی هم تخم مرغ ها بعد از اینکه خارج می شوند به باکتری آلوده می گردند بدین شکل که باکتری ها از سد دفاعی پوسته عبور کرده و خود را به داخل تخم می رسانند.
برای اینکه این باکتری ها برای مان تهدیدی بوجود نیاورند روش های گوناگونی وجود دارد مثل آنالیز ولی امروزه شرکت های خاصی تخم مرغ ها را با پاستوریزه کردن از هر باکتری و میکروبی پاک می کنند در نتیجه تخم مرغ ها از سلامت کافی برخوردارند و برای سالمندان و یا بیمارانی که سیستم دفاعی بدن شان ضعیف است بهترین ماده غذایی به حساب می آیند.
فرایند پاستوریزه کردن تخم مرغ ها با حرارت دادن شروع می شود و در طی حرارت دهی باکتری های پاتوژن و بیماری زا از بین رفته و مواد غذایی پاک می شوند.
در اولین مرحله که تخم مرغ ها برای پاستوریزه شدن وارد کارخانه می شوند توسط دستگاهی شکسته می شوند و بر اساس نیاز زرده و سفیده از هم جدا می شوند و اگر نیاز نباشد همه باهم مخلوط می گردند سپس مایع توسط پمپ های مخصوصی داخل تانکر هدایت شده و در آنجا ذخیره می گردند و با کمک تکنولوژی سیستم لوله ای فرایند پاستوریزاسیون اجرا می شود و در بسته بندی های گوناگونی قرار می گیرند و همچنین تحت عنوان سفیده، زرده و یا تخم مرغ پاستوریزه عرضه می گردند.
تخم مرغ صادراتی هم اکنون در سوپرمارکت ها و مراکز خرید عرضه شده و با کیفیت مرغوب و قیمتی مناسب قابل خریداری است.
منبع: خوراک دام و طیور ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.