سفیده پاستوریزه تخم مرغ محصولی ست که امروزه در بسیاری از مناطق کشور با استفاده از مرغوب ترین و سالم ترین تخم مرغ ها تولید می شود و بصورت مایع و بسته بندی شده در اختیار خریداران قرار می گیرد.
تخم مرغ از سالم ترین منابع پروتئینه حیوانی ست که امروزه در تمامی نقاط دنیا مصرف می شود و بیشتر از مرغ های تخمگذار صنعتی و بومی بدست می آید.
این محصول منبعی سرشار از پروتئین است که از دو بخش سفیده و زرده تشکیل شده و درون یک پوسته نازک وجود دارد. زرده و سفیده هریک دارای ریزمغذی های مختلفی می باشند که در مجموع یک ماده غذایی بسیار با ارزش را تشکیل داده اند و به تامین بخش اعظمی از احتیاجات جسمی مان منجر می شوند.
زرده و سفیده تخم مرغ بصورت پاستوریزه
امروزه با توجه به ارزش غذایی زرده و سفیده تخم مرغ و اینکه برخی از افردا از خوردن سفیده یا زرده منع شده اند، برخی از شرکت ها اقدام به جداسازی این دو کرده اند و زرده و سفیده را بصورت جداگانه و بصورت بسته بندی شده ارائه می دهند به بیانی دیگر وجود برخی مواد در زرده و سفیده و همچنین کاربرد هریک ازین ها باعث شده است که مردم سفیده و زرده را در جهات گوناگون مصرف کنند بنابراین شرکت های معتبری با استفاده از شیوه پاستوریزاسیون توانسته اند زرده و سفیده تخم مرغ را عاری از باکتری سازند و بصورت بسته بندی شده و مایع در اختیار مشتریان و خریداران قرار دهند.
سیفده پاستوریزه تخم مرغ صادراتی با استفاده از فشار و بخار درون مخازن خاصی پاستوریزه می شوند و بعد از سرد شدن درون کیسه های پلاستیکی یا بسته بندی های دیگر منتقل می گردند و بعد از آن تحت عنوان سفیده پاستوریزه عرضه می شوند.
ناکفته نماند برای تهیه این محصولات بهترین و مرغوب ترین تخم مرغ ها انتخاب می شوند و بعد از چک شدن از لحاظ سلامت به قسمت شست و شو وارد می شوند و بعد از آن هم درون دستگاه تخم مرغ شکن زرده و سفیده از هم تفکیک می گردند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران