سفارش اینترنتی تخم مرغ بسته بندی پاستوریزه

تخم مرغ های بسته بندی پاستوریزه دسته ای از محصولات پرمصرف می باشند که امروزه بخاطر نداشتن ضایعات و همچنین مصرف آسان، مورد توجه اکثر خانواده ها قرار گرفته اند و بصورت اینترنتی قابل سفارش هستند.
تخم مرغ یک توپ سرشار از پروتئین و ویتامین است که امروزه در اشکال متفاوتی قابل خریدای ست بدین صورت که برخی از مراکز پرورشی این محصول را بصورت دوزرده تولید می کنند و برخی از شرکت ها هم تخم مرغ ها را بصورت مایع آماده و بسته بندی شده عرضه می کنند یا اینکه پودر تخم مرغ را ارائه می دهند.
در خصوص مایع آماده تخم مرغ خوب است بدانید که این محصولات درواقع همان تخم مرغ های ماشینی هستند که بصورت پاستوریزه در آمده اند و بدون هیچ پوسته و ضایعاتی به مصرف همگان می رسند و همچنین مصرفشان بسیار آسان می باشد.

تولید تخم مرغ مایع پاستوریزه

تخم مرغ های مایع پاستوریزه محصولاتی بسیار بهداشتی و مورد اطمینان می باشند که از هرنوع باکتری احتمالی عاری بوده و سالم ترین شکل تخم مرغ به حساب می آِیند چراکه در فرایند پاستوریزاسیون هرنوع باکتری احتمالی از بین می رود و مایع تخم مرغ به سالم ترین شکل خود می رسد.
در امر تولید این نوع تخم مرغ ها شرکت های متعددی مشغول به تولید در ایران هستند که در اولین مرحله تولید به مرغداری ها مراجعه می کنند و در آنجا به انتخاب درشت ترین و سالم ترین و باکیفیت ترین تخم مرغ ها دست می زنند.
بعد از انتخاب تخم مرغ های باکیفیت نوبت چک کردن شان می رسد یعنی بصورت دستی و دیداری تخم مرغ هایی که از روی نقاله عبور می کنند تایید می شوند و در مراحل بعد نمونه هایی ازین تخم مرغ ها انتخاب می گردند و آنالیز می شوند.
بعد از آنالیز اگر تخم مرغ ها بهترین کیفیت را دارا بودند به مرحله بعدی فرستاده می شوند یعنی شست و شو و ضد عفونی کردن پوسته شان.
بعد از اینکه تخم مرغ ها تمییز و ضدعفونی شدند به خشک کن رفته و خشک می شوند و بعد از آن هم درون دستگاهی به نام تخم مرغ شکن قرار می گیرند.
دستگاه تخم مرغ شکن با ایجاد فشاری کم باعث شکستن تخم مرغ ها می شود و بصورت خاصی سفیده از آن خارج می گردد یعنی زرده درون پوسته می ماند.
جداسازی و تفکیک سفیده و زرده برای این است که در بازار برخی از مشتریان به سفیده خالی نیاز دارند یا زرده بدون سفیده را می خواهند بنابراین در این مرحله سفیده و زرده جدا می شوند و تا پایان مرحله پاستوریزاسیون و بسته بندی بصورت جداگانه راه خود را طی می کنند البته گهگاهی هم این مواد مخلوط می شوند زیرا برخی مشتریان مخلوط این دو را نیاز دارند پس بطور کلی بسته به نیاز مشتری تخم مرغ ها در سه شکل سفیده خالی، زرده خالی و مخلوطی ازین دو بفروش می رسند.
بعد از اینکه تخم مرغ ها در دستگاه تخم مرغ شکن شکسته شدند و مایع جدا شد، زرده ها و سفیده ها به دستگاه و مخزن فشار با بخار آب می روند و در آنجا فرایندی بنام پاستوریزاسیون شکل می گیرد.
در این مرحله هرباکتری یا میکروبی که داخل مایع وجود داشته باشد از بین می رود و بطور کلی جو و شرایط طوری ست که امکان وجود باکتری به صفر می رسد البته پیش از اینها تخم مرغ ها از نظر وجود باکتری چک شده اند اما برای پاک بودن صددرصد تخم مرغ ها فرایند پاستوریزاسیون صورت می گیرد و بصورت کاملا مطمئن در می آیند.
مایع بعد از پاستوریزه شدن سرد می شود و درون بسته ها و پلاستیک های محکمی قرار می گیرند و بعد از پلمپ شدن بسته بندی ها، تمامی محصولات آماده وارد مرحله آخر می شوند یعنی دسته بندی و تایید نهایی که پس از آن برای فروش و عرضه به بازار ارائه می گردند.
امروزه تخم مرغ های پاستوریزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده اند به خصوص شرکت های تولید کیک و شیرینی، زیراکه این محصولات ضایعات ندارند و درکل نسبت به تخم مرغ های با پوسته راحت تر مصرف می شوند و به جای اینکه ده ها تخم مرغ را یکی یکی بشکنید می توانید یک بسته ازین محصولات را که حاوی تقریبا ده عدد تخم مرغ است در کمترین زمان استفاده نمایید.
دراین راستا نیز سایت های مختلفی فعالیت دارند که به عرضه تخم مرغ صادراتی مشغولند و بهترین محصولات را بصورت اینترنتی ارائه می دهند و مشتریان هم می توانند بصورت کلی تخم مرغ های پاستوریزه و بسته بندی شده را سفارش دهند.

تخم مرغ پاستوریزه

منبع: خوراک دام و طیور ایران