قرقره کردن سرکه سیاه موجب باز شدن مجاری تنفسی می شود

سرکه سیاه از پوست انگور تهیه می شود و قبل از اینکه به مدت یک سال تخمیر شود به آرامی خیس می شود. به گفته نیویورک تایمز، آب تخمیر شده سپس به یک سرکه میوه ای ظریف تقطیر می شود که چندین سال طول می کشد تا درست شود.

قند خون پایین، فشار خون بالا و کلسترول پایین از جمله مزایای سرکه سیاه هستند. تعدادی آنتی اکسیدان در آن وجود دارد زیرا از شراب قرمز مشتق شده است. اگر در حد اعتدال مصرف شود، نوشیدن یا استفاده در حد متعادل از سرکه می تواند بی خطر باشد، اما مصرف بیش از حد آن یا مصرف آن در کنار برخی داروها ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند.

سرکه سیاه برای چه مواردی استفاده می شود؟ سرکه انگور بیشتر در سس های سالاد، مارینادها و وینگرت ها استفاده می شود. همچنین می‌توان از آن برای لعاب‌زدایی تابه، افزودن اسیدیته به ظرف یا به‌عنوان یک ماده نهایی روی ظرف استفاده کرد.

سرکه

سرکه سیاه دارای تعدادی خواص دارویی هستند. سرکه با داشتن آنتی اکسیدان می تواند از بدن در برابر سندرم متابولیک محافظت کند. به گفته Cal Orey، سرکه دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به مزایای سلامتی کورستین، پلی فنول ها، تانن ها و فلاونوئیدها کمک می کند.

تانن ها علاوه بر افزایش لیپوپروتئین های با چگالی بالا (همچنین به عنوان کلسترول خوب شناخته می شود)، سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد. سرکه ساخته شده از آب انگور معمولاً حاوی 5 تا 10 درصد اسید استیک در ترکیب خود است.

اسید استیک یک اثر سرکوب کننده طبیعی اشتها دارد. سرکه ها یکی از با ارزش ترین کالاهای جهان هستند و موسسه سرکه یک سازمان تجاری پیشرو در این صنعت است. قبل از استفاده از این دارو یا هر داروی گیاهی یا خانگی دیگری با پزشک خود مشورت کنید.

خوردن سرکه سیاه می تواند به شما کمک کند تا از مزایای سلامتی مختلفی بهره مند شوید. آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه برای محافظت از پوست و همچنین مبارزه با باکتری ها و سایر مشکلات عالی هستند. برای کمک به بهبود هضم و سلامت کلی بهتر است آن را دو بار در روز بنوشید.