برای تهیه یک کیک شکلاتی تولد ابتدا 12 تخم مرغ در دمای اتاق را بشکنید و زرده ها را از سفیده جدا کنید. 300 گرم شکلات تلخ خرد شده را در بن ماری ذوب کرده و 300 گرم کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مخلوط را خنک کنید.
سپس مخلوط را به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و به آرامی با همزن بریزید. سفیده های تخم مرغ را با 300 گرم شکر گرانول ریز و کمی نمک زده و با قاشق به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و با کفگیر به ظرافت مخلوط کنید. در نهایت، 300 گرم آرد 00 را الک کرده و به آرامی در مخلوط اضافه کنید.
2 قالب لبه عمیق یکی 26 سانتی متر و دیگری 18 سانتی متر را با کره چرب کنید. 1/3 از مخلوط را در قالب کوچکتر و 2/3 از مخلوط را در قالب بزرگتر منتقل کرده و با قاشق آن را صاف کرده و در فر داغ با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35-40 دقیقه بپزید.
کیک شکلاتی تولد را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شوند سپس آنها را در قالب کیک باز کرده و بگذارید کاملا خنک شوند. هر دو را در بشقاب سرو که با فیلم غذا پوشانده شده است بچینید و قسمت گرد شده را با چاقوی دندانه دار روی سطح برش دهید تا سطوح صاف به دست آید.
اگر دوست دارید، می توانید آنها را با یک ماراسکینو یا شربت قهوه طعم دار کنید. موس شکلات سفید را درست کنید. 2 تخم مرغ را پوست بگیرید و زرده را از سفیده جدا کنید. اولين غذاها را در ظرفي با 3 قاشق غذاخوري شكر گرانول، ترجيحاً خيلي ريز، هم بزنيد تا كف كننده شوند.
کیک شکلاتی تولد بزرگ را از قالب خارج کنید، پلاستیک آن را بردارید و کیک شکلاتی کوچک را روی آن قرار دهید. دور تا دور آن را ابتدا کوچک و سپس پایه را با بیسکویت های ویفری سیگاری که به صورت عمودی کنار هم چیده شده اند تزئین کنید.
اگر کوکی ها تمایل به افتادن دارند، آنها را با یک قطره شکلات ذوب شده محکم کنید. دسر را با تزیین روی آن با گلوله های شکلاتی که از بسته بندی آنها جدا شده اند، کامل کنید. قبل از گذاشتن شمع ها، کیک شکلاتی تولد را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید