برنج عنبر بو معطر ساده یک همراهی آسان و خوشمزه برای تقریباً هر شامی است. اما برنج نپخته کاربردهای خانگی زیادی دارد که شاید هرگز به آن فکر نکرده باشید. راه های مورد علاقه ما برای قرار دادن برنج نپخته در خانه را مرور کنید.
در سالهای اخیر، اکثر تولیدکنندگان تلفن، توانایی دستگاههای خود را برای زنده ماندن در معرض آب به شدت بهبود دادهاند. در حالی که ممکن است زمانی یک بار پاشیدن آب یا عرق برای قرار دادن گوشی شما کافی باشد، تلفنهای امروزی میتوانند هرازگاهی یک یا دو قطره را تحمل کنند.
هنگامی که بدترین اتفاق می افتد، بهترین کار این است که بلافاصله دستگاه غرقابی را در یک کیسه برنج نپخته به مدت حداقل 24 ساعت غوطه ور کنید. برنج خشک می تواند آب را از دستگاه خارج کند و به طور بالقوه شما را از خرید یک جایگزین گران قیمت نجات دهد.
هنگامی که رطوبت تابستان به اوج خود می رسد، نمکدان شما ممکن است آسیب ببیند. رطوبت بیش از حد در هوا باعث جمع شدن نمک می شود و این توده ها می توانند سوراخ های شیکر را مسدود کنند و از تکان خوردن نمک به بیرون جلوگیری کنند. می توانید با اضافه کردن یک دوجین دانه برنج نپخته به شیکر، درست به همراه نمک، برای جذب رطوبت، از این اتفاق جلوگیری کنید.
این یک روش معمول نانواها است که پوسته های خود را کور می کنند، به این معنی که پوسته را بدون پر کردن (یا تا حدی پختن) می پزند. وزن پای چیزی است که حرفه ای ها استفاده می کنند، اما شما می توانید همان نتایج را با برنج نپخته به دست آورید.
فقط روی پوسته نپخته پای را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و به اندازه ای برنج بریزید که کف پوسته را بپوشاند و طبق دستور دستور در فر قرار دهید. وقتی بیرون میآید، باید پوستهای کاملاً قهوهای و یکنواخت داشته باشید که وقتی آن را پر میکنید خیس نمیشود.
درد عضلات را با این بسته یخ فوری تسکین دهید: یک جوراب را با برنج نپخته پر کنید، در انتها یک گره بزنید و تا زمانی که به آن نیاز دارید در فریزر خود نگهداری کنید. از طرف دیگر، می توانید جوراب پر شده را با قرار دادن آن در مایکروویو به مدت 30 ثانیه به یک پد گرم کننده تبدیل کنید.