غوره محلی یک انتخاب سالم است و کالری کمی دارد، حاوی صفر گرم چربی است و دارای مواد مغذی است. افزودن این میوه های ریز به انواع غذاهای سالم برای افزایش طعم و افزودن مواد مغذی بسیار ساده است.
وقتی مقدار زیادی میوه را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید، از فواید سلامتی زیادی بهره مند می شوید. ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر موجود در میوه به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان، سکته و بیماری های قلبی کمک می کند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری توصیه میکند که باید هر روز تا آنجا که ممکن است رنگ میوههای تازه را اضافه کنید. غوره محلی یک انتخاب سالم است که به شما کمک می کند تا میزان توصیه شده روزانه 2 تا 3 فنجان میوه را برآورده کنید و همچنین به شما کمک می کند رنگین کمانی از رنگ ها را بخورید.
غوره محلی های ترد، شیرین و آبدار و بدون هسته سبز بسیاری از هوس ها را برآورده می کنند، به همین دلیل است که آمریکایی ها آنها را بسیار دوست دارند. بر اساس گزارش کالج کشاورزی و علوم زیستی در دانشگاه آریزونا، آمریکایی ها به طور متوسط سالانه 8 پوند غوره محلی می خورند. از نظر تغذیه ای، غوره محلی فواید زیادی برای سلامتی دارد، بنابراین به خوردن ادامه دهید.
غوره محلی بدون هسته می تواند به شما در رفع نیازهای ویتامین های A، C و K کمک کند. یک فنجان غوره محلی 100 واحد بین المللی ویتامین A، 4.8 میلی گرم ویتامین C و 22 میکروگرم ویتامین K را فراهم می کند.
ویتامین A با تقویت سیستم ایمنی بدن به مبارزه با عفونت کمک می کند. ویتامین C برای سلامت لثه ها و ماهیچه ها مهم است و همچنین به بهبود زخم ها کمک می کند. و در نهایت ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است.