بر اساس برخی مطالعات تحقیقاتی، مصرف سیب درختی درجه یک سلامت مغز را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.
کوئرستین یک آنتی اکسیدان جامد که در پوست سیب یافت می شود، ظاهراً با مسدود کردن رادیکال های آزاد که می تواند به سلول های مغز آسیب برساند، استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد.
سیب دارای ویتامین C است که به ساخت کلاژن کمک می کند که یک پروتئین و یک جزء حیاتی است که به وفور در پوست شما یافت می شود.
کلاژن به حفظ سد ضد آب پوست شما کمک می کند، پوست بهتری به شما می دهد و شما را درخشان می کند. ویتامین C همچنین یک عنصر مهم در تقویت مو و ناخن شما است.
سیب سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است که می تواند به تقویت ایمنی شما کمک کند.
طبق مطالعات، آنتی اکسیدانی به نام کوئرستین موجود در سیب قرمز می تواند ایمنی فرد را تقویت و تقویت کند، به خصوص زمانی که تحت استرس هستید. فیبر محلول موجود در سیب باعث کاهش التهاب می شود و همچنین دارای خواصی برای تقویت سیستم ایمنی بدن شما است.
ویتامینهایی مانند ویتامین C و ویتامین A موجود در سیب برای چشمها مفید هستند، زیرا این ویتامینها میتوانند از خستگی، خشکی و درمان شب کوری کمک کنند و در عین حال رادیکالهای آزاد را که به پیشگیری از آب مروارید کمک میکنند، از بین ببرند.
بر اساس برخی مطالعات طولانی مدت، افرادی که میوه های غنی از آنتی اکسیدان ها مانند سیب مصرف کرده اند، 10 تا 15 درصد کمتر در معرض ابتلا به آب مروارید هستند.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف روزانه سیب سطح کلسترول بد (LDL) و سایر عناصر مرتبط با پلاکها و التهاب در دیواره سرخرگها را کاهش میدهد که میتواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
در مطالعه دیگری که شامل 9208 مرد و زن بود، ارتباط قوی بین تعداد بیشتر سیب مصرف شده در یک دوره 28 ساله و کمترین خطر سکته مغزی نشان داده شد.
بر اساس یک مطالعه تحقیقاتی در سال 2013، که در مجله سکته مغزی انجمن قلب آمریکا منتشر شد، نشان میدهد که به ازای هر 7 گرم افزایش فیبر غذایی میتواند خطر سکته مغزی برای اولین بار را تا 7 درصد کاهش دهد. در یک سیب بزرگ 5 گرم فیبر غذایی دریافت می کنید.