فلفل دلمه ای از خانواده سولاناسه است در میان سبزیجات، آنها به دلیل بیشترین ارزش تجاری خود متمایز هستند.
تنوع رنگ ها، شکل ها و طعم ها؛ همچنین اجازه مصرف فلفل دلمه ای در هر دو شکل تازه و فرآوری شده، مانند کمپوت، سس و چاشنی ها را می دهد.
مطالعات متعددی اهمیت مصرف میوه ها و فلفل دلمه ای رنگی 1401 را برای کاهش بروز بیماری های دژنراتیو مانند سرطان، قلب و عروق، التهاب، آرتریت، سیستم ایمنی، اختلال عملکرد مغز، دیابت، آلزایمر و برخی از انواع آب مروارید گزارش کرده اند.
با این حال، تمام خواص مغذی موجود در میوه ها و سبزیجات تا حد زیادی تحت تأثیر ژنوتیپ ها، شرایط محیطی و سیستم تولید است.
فلفل شیرین دارای تنوع ژنتیکی بالایی از نظر رنگ، اندازه، شکل و ترکیبات بیوشیمیایی است. علاوه بر تفاوت در خواص آنتی اکسیدانی، ترکیبات ویتامین و فیتوکمیکال ها.
در حال حاضر، تنوع زیادی از فلفل دلمه ای گلخانه ای ۱۴۰۱ از نظر شکل، رنگ یا اندازه وجود دارد. به طور کلی دارای کیفیت بالا با بالاترین قیمت بازار و سود بیشتر برای تولید کنندگان هستند.
ارقام فلفل شیرین بازار مصرف را تغییر داده اند، زیرا آنها یکنواختی در شکل میوه، عمدتاً مستطیلی را تضمین می کنند.
پالپ ضخیم و رنگ های مختلف که به “آشپزی عالی” مرتبط است.
بنابراین، فلفل دلمهای امکان تهیه غذاهای تصفیهشده را فراهم میکند که به راحتی در رستورانهای اصلی، عمدتاً در مراکز بزرگ شهری یافت میشوند.
علاوه بر این، فلفل دلمه ای چهارپر در طیف رنگهایی فروخته میشوند که از کرم تا تقریباً سیاه، زرد، نارنجی، قرمز و بنفش متفاوت است.
- منابع:
- تبلیغات: