امروزه تخم مرغ بعنوان بهترین و سالم ترین غذا شناخته می شود و سفیده آن نیز بصورت پاستوریزه در بسته بندی های استاندارد توزیع می گردد و تحت عنوان سالم ترین تخم مرغ ها ارائه می شود.
تخم مرغ محصولی است که از سه بخش پوسته، زده و سفیده تشکیل شده و دو قسمت زده و سفیده آن از اصلی ترین مواد معدنی برخوردار می باشند. امروزه تخم مرغ ها بصورت پاستوریزه تهیه می گردند و سفیده و زده بصورت جداگانه در بسته بندی های استاندارد ارائه می شوند. سفیده های عرضه شده علاوه بر عوامل بهداشتی به راحتی قابل مصرف هستند و ضایعات شان هم کاهش یافته است. در حال حاضر این سفیده های پاستوریزه از فروش بالایی برخوردار گشته اند و بوسیله مراکز پخش بصورت بسته بندی هایی با اوزان گوناگون توزیع می شوند.
خواص سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ خواص زیادی دارد و آن بعلت وجود بهترین مواد معدنی در سفیده است بدین صورت که در سفیده مقادیر بسیار زیادی از پروتئین خالص بدون چربی وجود دارد و برای افرادیکه دچار بیماری های فشار خون و عروق هستند بهترین ماده غذایی محسوب می شود. این افراد بعلت داشتن بیماری مجاز به مصرف زرده تخم مرغ نیستند اما با خیال راحت و بدون وجود هیچ تهدیدی در سلامت شان می توانند سفیده را مصرف کنند به همین خاطر سفیده های عرضه شده بصورت جداگانه تهیه شده اند تا افراد بیمار بتوانند به سهولت آن را مصرف کنند.خوب است بدانید که سفیده تخم مرغ نوعی ماسک در جهت رفع چین و چروک محسوب می شود بدین صورت که سفیده را می توانید هم بزنید تا زمانیکه شبیه به مف شد آنوقت آن را به صورت بمالید، با این کار چین و چروک صورت بصورت موقتاً از بین می رود و پوست صاف تر بنظر می رسد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران