مرغ های گوشتی نژادی مشهور و پرطرفدار از مرغ ها هستند که امروزه تخم های نطفه دار این مرغ ها را می توانید از طریق مراکز توزیع کننده مرغ زنده خریداری کنید و در پرورش مرغ های گوشتی اولین گام را بردارید.
مرغ هایی که در نژاد گوشتی هستند و با اهداف اقتصادی خرید و فروش می شوند امروزه بعنوان منابعی سودآور شناخته می شوند و در بیشتر مرغداری های موجود در کشور پرورش می یابند.
این نوع مرغ ها رنگی سفید دارند و بعنوان مرغ های صنعتی شناخته می شوند، چنانچه قصد پرورش این مرغ ها را دارید می توانید از طریق مراکز توزیع کننده مرغ زنده و یا توسط مراکز پرورشی معتبر تخم های نطفه دار این مرغ ها را تهیه کنید و گام بلندی در جهت تولید گوشت بردارید.
بیش از هشتاد درصد تخم مرغ های عرضه شده قابلیت جوجه شدن را دارند و با بسته بندی های کاملا محافظت شده به دست مشتریان می رسند و حتی بصورت اینترنتی نیز قابل خریداری هستند. این محصولات از نوع تخم مرغ صادراتی هستند که در بازار کشورهای خارجی مشاریان بسیار زیادی دارند.
پرورش جوجه های گوشتی
پس از خریداری این تخم ها باید آنها را با احتیاط درون دستگاه جوجه کشی انتقال دهید و بعد از 21 روز شاهد تولدشان باشید اما یادتان باشد از این جا به بعد کار اصلی تان شروع می شود و باید برای پرورش مرغهای گوشتی خود را آماده کنید.
اولین چیزی که باید بدان توجه نمایید میزان دمای سالن است که اگر دما بالا یا پایین تر از حد مجاز شود ممکن است جوجه های یک روزه از بین بروند.
مورد بعدی خوراک و تغذیه جوجه هاست که برای ارائه بهترین جیره های غذایی به جوجه ها باید از دان های آماده استفاده نمایید و با کمک اسن دان ها جوجه ها را زنده نگه دارید.
امروزه این دان ها تحت عنوان استارتر در بازار خرید و فروش می شوند و برای تهیه استاندارد ترین دان بهتر است از مراکز معبر دان را خریداری کنید. در دان های استارتر تمامی مواد مورد نیاز جوجه ها نهفته است و تا مدت سه هفته پیاپی باید از استارتر در جیره های غذایی شان استفاده کنید و بعد از آن هم بهتر است از پیش دان و میان دان و دان های کنستانتره یا دان پارس استفاده کنید تا جوجه ها سلامت شان حفظ شود و به زودی و همچنین بدون هیچ مشکلی به مرغ های گوشتی تبدیل شوند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران