اولین کلوچه کارتونی آمریکایی که در کتابهای آشپزی نشان داده شدند، نامهای خلاقانهای مانند Jumbles، Plunkets و Cry Babies داشتند که هیچ سرنخی از آنچه در داخل کلوچه کارتونی وجود داشت، نداشتند.
همانطور که گسترش فناوری در ایالات متحده رشد کرد، مواد جدیدی در دستور العمل های کلوچه کارتونی ظاهر شد. به عنوان مثال با راه آهن، افراد بیشتری می توانند میوه ها و آجیل هایی مانند نارگیل و پرتقال بخرند.
حتی غلات بعد از اینکه برادران کلوگ کورن فلکس را در اواخر دهه 1800 اختراع کردند، در دستور العمل های کلوچه کارتونی ظاهر شد. سپس هنگامی که یخچال های برقی در دهه 1930 در دسترس قرار گرفتند، کلوچه کارتونی icebox نیز رایج شدند. در اینجا تعدادی از محبوب ترین انواع کلوچه کارتونی از سراسر جهان آورده شده است.
کراکرهای حیوانات در اصل از انگلستان به ایالات متحده آمدند و اولین بار “حیوانات” نامیده می شدند. سپس در اواخر دهه 1800، تولیدکنندگان در ایالات متحده شروع به ساخت آنها کردند.
سپس با ظهور P.T. بارنوم و سیرک او، “حیوانات” به “ترقه حیوانات” تبدیل شدند و این زمانی بود که شما شروع به دیدن جعبه مربعی شکل آشنا با یک قفس سیرک روی آن و یک دسته برای حمل آسان کردید.
بیسکویت Anzac بیسکویت ملی استرالیا است، اما آنها به عنوان یک بیسکویت سخت برای ارتش استرالیا شروع کردند. به دلیل ماندگاری طولانی تر، این بیسکویت ها به عنوان جایگزینی برای نان استفاده می شدند.
Biscotti اصطلاح کلی در ایتالیایی برای کلوچه کارتونی است. این کلمه در واقع به معنای “دوبار پخته” است. برای این کلوچه کارتونی، خمیر را به شکل کنده در می آورند و تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای طلایی شود، پخته می شود. سپس سیاههها به صورت تک تک کلوچه کارتونی بریده شده و دوباره پخته می شوند.