معمولاً یک قسمت زرده تخم مرغ و سه قسمت خامه را با همزن می زنیم و برای غلیظ شدن سس دبه ای مهرام استفاده می شود. هدف از رابط نه تنها غلیظ کردن سس ها است.
بلکه باعث غنی شدن سس ها نیز می شود. هنگام اضافه کردن ماده رابط باید بسیار مراقب بود، زیرا باید به مایع داغ اضافه شود اما دیگر هرگز نجوشد، زیرا تخممرغ دلمه میشود.
این روزها به دلایل بهداشتی به ندرت استفاده می شود. اما خون یک عامل غلیظ کننده بسیار رایج بود که در زمان های قدیم استفاده می شد. به ظروفی که از خون به عنوان مواد غلیظ کننده استفاده می شود، “جنگد” می گویند، به عنوان مثال، خرگوش جوجه دار.
همچنین از کره در بسیاری از سس ها برای تامین ضخامت سس استفاده می شود. کره سرد وقتی به سس تند زده می شود درخشندگی و ضخامت می دهد. این همچنین به عنوان “نصب سس” یا monter au beurre در فرانسوی شناخته می شود.
نشاسته پوره های میوه و سبزیجات مورد استفاده در یک ظرف، غلیظ شدن ظرف را فراهم می کند و از این رو به مواد غلیظ کننده دیگری نیاز ندارد.
سس ها نقش مهمی در خوشمزه شدن غذاها و تامین عطر و بوی مورد نیاز مردم دارند. چه غذاهای سالم و چه فست فود، سس ها در اکثر غذاها، به خصوص غذاهای هندی استفاده می شود.
وقتی صحبت از غذا به میان می آید، هیچ کس نمی خواهد با یک ماده غذایی خشک تحویل داده شود. بنابراین از سس ها در مواد غذایی استفاده می شود تا ظاهری آبدار به آن ها ببخشد و طعمی به آن ها بدهد.
انواع مختلفی از سس ها را در هند خواهید یافت که توسط واحدهای تولیدی مختلف مانند تولید کنندگان سس گوجه فرنگی تولید کنندگان سس فلفل سبز و تولید کنندگان تقریباً هر نوع سس مورد نیاز شما تولید می شوند.
می توانید با افزودن سس های طعم دار به غذای خود به تعداد مورد نیاز طعم دهنده اضافه کنید. به عبارت ساده، سس ها به ظروف لذیذتر و خوش طعم تر می شوند. می توانید با افزودن سس به آنها از غذاهای خوشمزه در خانه لذت ببرید و حتی می توانید از سس مایونز برای دستور پخت های جدید استفاده کنید. افزودن سس به غذاهای شما فواید زیادی دارد و ما اکثر آنها را در اطلاعات زیر جمع آوری کرده ایم.