اغلب تصور می شود که غذاهای کنسرو خورشت فسنجان نسبت به غذاهای تازه یا منجمد مغذی کمتری دارند.
برخی افراد ادعا می کنند که حاوی مواد مضر هستند و باید از مصرف آنها اجتناب شود.
برخی دیگر می گویند غذاهای کنسرو شده می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد کنسرو لوبیا چیتی بدانید را توضیح می دهد.
کنسرو کردن روشی برای نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی با بسته بندی آنها در ظروف دربسته است.
کنسرو برای اولین بار در اواخر قرن هجدهم به عنوان راهی برای فراهم کردن یک منبع غذایی پایدار برای سربازان و ملوانان در جنگ توسعه یافت.
فرآیند کنسرو کردن ممکن است بسته به محصول کمی متفاوت باشد، اما سه مرحله اصلی وجود دارد. این شامل:
- غذا پوست کنده، ورقه شده، خرد شده، هسته دار، استخوان، پوسته یا پخته می شود.
- غذای فرآوری شده در قوطی ها بسته می شود.
- قوطی ها برای از بین بردن باکتری های مضر و جلوگیری از فساد حرارت داده می شوند.
این اجازه می دهد تا غذا برای 1 تا 5 سال یا بیشتر در قفسه ماندگار و ایمن باشد.
غذاهای کنسرو شده رایج عبارتند از میوه ها، سبزیجات، لوبیاها، سوپ ها، گوشت ها و غذاهای دریایی.
اغلب تصور می شود که غذاهای کنسرو شده نسبت به غذاهای تازه یا منجمد مغذی کمتری دارند، اما تحقیقات نشان می دهد که این همیشه درست نیست.
در واقع، کنسرو خوراکی بیشتر مواد مغذی یک غذا را حفظ می کند.
پروتئین، کربوهیدرات و چربی تحت تأثیر این فرآیند قرار نمی گیرند.
اکثر مواد معدنی و ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین های A، D، E و K نیز حفظ می شوند.
برخی از سطوح مواد مغذی ممکن است در نتیجه فرآیند کنسرو کردن کاهش یابد، در حالی که برخی دیگر ممکن است افزایش یابد.
به طور کلی، کنسرو قورمه سبزی می توانند سطوح مغذی قابل مقایسه با همتایان تازه یا منجمد خود را فراهم کنند.
- منابع:
- تبلیغات: