پودر تخم مرغ محصولی است که با استفاده از فشار و دیگر فرآیند بعد از پاستوریزه شدن تخم مرغ بدست می آید و با بهترین کیفیت بصورت اینترنتی بفروش می رسد.
تخم مرغ های پاستوریزه محصولاتی عاری از باکتری اند که امروزه توسط مراکز گوناگون تولید می شوند و برای طبخ غذا، کیک و شیرینی و مصارف خوراکی دیگر بسیار مناسب می باشند چراکه بدون هیچ ضایعاتی هستند و از هر نظر سالم می باشند.
پودر خشک تخم مرغ
تخم مرغ های پاستوریزه گاهی به جای بسته بندی شدن و عرضه به بازار بصورت خشک شده در می آیند بدین صورت که با استفاده از پمپ های فشا بالا وارد مخازن خشک کن می گردند و در این راستا وسایل مختلفی وجود دارند و بسته به نوع شرکت و کارخانه ای دستگاه متفاوت هستند اما رایج ترین دستگاهی که در راستای تولید پودر تخم مرغ به خشک کردن مایع تخم مرغ می پردازد دستگاه خشک کن پاششی می باشد.برای تهیه پودر تخم مرغ اغلب مایع پاستوریزه تخم مرغ در دمای 64 درجه قرار می گیرد و بعد به قسمت ذره کننده یا اتمایزر دستگاه خشک کن پاششی منتقل می شوند سپس در دمای دویست درجه تحت فشار قرار گرفته و پودر نهایی با میزان دو الی چهار درصد رطوبت تولید می شود.
بعد از تولید این پودر ها با استفاده از کاغذ کرافت بسته بندی می گردند و در اوزان مختلف به بازار روانه می شوند.
پودر تخم مرغ مزیت های بسیار دارد که یکی ازین مزایا حمل آسان است و میتوان آنها را با هزینه کم انبار کرد به خصوص اگر با گازهای خنثی مثل ازت پر شوند، رطوبت شان جذب شده و در انبار کیفیت شان حفظ می گردد.
خاطر نشان شویم که پودر تخم مرغ امروزه در چندین نوع مثل پودر زرده یا سفیده تولید می گردند و بصورت اینترنتی با بهترین کیفیت بفروش می رسند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران